Engoffice

Engoffice – logistic centers and selling points

RRETH NESH

Engoffice është themeluar ne vitin 1994 nga një grup inxhinieresh dhe tani është pjesë e Engroup. Engoffice është kompani lidere në shitjen me pakicë dhe shumicë të paisjeve të ngrohjes dhe ftohjes.

Engoffice është distributer eksluzivë i brendeve më të njohura botërore si Panasonic, Haier, Enrad, Frabo, Olympia Splendid, Zilio Acquasystem, PlasticaAlfa, Zetaesse, Danfoss, Bandini etj.

Engoffice ka 4 pika logjistike për shitjen dhe shpërndarjen e porosive në Prishtine, Prizren, Gjilan dhe Ferizaj, si dhe ka ekipe teknike profesionale për këshillim dhe servisim. Ekipi servisit në Engoffice punon në parimin që cdo kërkesë nga klientët të realizohet në maksimum 24 orë nga koha e kërkeses.